… бяхме мочета 16 годишни …

Photograph ... I need you

Photograph ... I need you

и когато Ламбрев беше сърцето на всичко що се нарича свободен софтуер – когато се говорреше за свободен софтуер с полувин уста … една друга емблематична личност в Linux средите – Турин -ме предизвика да напиша за себе си нещо, което не съм споделял с хората. Нещо лично. Нещо което … е само мое. Тогава блоговете бяха нещо средство за комуникация. Нещо като one-to-many. Тази инерция се загуби през годините. Мненията на хората с които общувам започнаха да изчезват от мрежата … точно както започнаха да намаляват срещите ми със същите тези хора.
И така, подобно на предизвикателството което на времето ми изпрати Ясен Праматаров, сега искам да изпратя предизвикателско/подкана към някои хора да си спомнят годините на онези луди години. Искам не да им влея меланхолия към изминалите години, а да ги подканя да бъдат активни и днес… искам тези хора да покажат духа си … страстта си за живот и красота която преди време всички ние доста по – често демонстрирахме.
Ето какво искам да направят тези хора (които ще изброя по – долу): Да си намерят един албум на една група, която отдавна не съществува, но аз много харесвам и да го излушат. Той е може би малко … бавен, но е нещо което аз ужасно харесвам. По този начин искам да си спомнят всички срещи с мен, всички весели и приятни моменти. Времената в които се търсихме (и намирахме) и … срещите които трябва да възобновим и …
Ето коя е групата и албума: Psychotic Walz и албума Into The Everflow.
А ето кои са хората:
Ясен Праматаров
Йовко Ламбрев
Стоян Мишинев
Владимир Герджиков
Григор Гачев
(бат) Весо Колев
(една не много позната фигура) Стоян Червенков – да, да … няма даже връзка към него
Ясен Цветков

Да сте живи и здрави … и щастливи момчета/татковци …

1 Коментари.

  1. Ей! Добре, че си смених хостинга, че да почна да получавам incoming links. Нямаше да се сетя да ти пиша иначе :)
    Напоследък слушам само пенсионерски групи и изпълнители в стил new age (Medwin Goodal, Karunesh, Kitaro, Harry Sacksioni, Bandari и т.н.), но специално за теб ще ги потърся. То…. в днешно време, какво ли няма из мрежата :)